Nieruchomości
Prawo karne
RODO

Prawo karne

KPRF Law Office świadczy usługi prawne związane z problematyką prawa karnego gospodarczego, połączone z doradztwem w dziedzinie zapobiegania i wykrywania nadużyć w ramach przedsiębiorstw oraz analizą zagrożeń prawnokarnych dotyczących transakcji. Doradzamy oraz reprezentujemy Klientów we wszystkich aspektach prawnych związanych z przebiegiem procesów karnych, w tym również procesów karno-skarbowych oraz tzw. „white collar crimes”. Kancelaria zapewnia fachową pomoc i wsparcie prawne już na wczesnym etapie postępowania przygotowawczego, przykładając szczególną wagę do tej fazy procesu karnego, z uwagi na możliwości skutecznej reprezentacji interesu Klienta w późniejszym postępowaniu sądowym. Służymy poradą i jesteśmy gotowi do podjęcia natychmiastowych działań w nagłych sytuacjach kryzysowych. Kancelaria prowadzi także obronę oskarżonych we wszystkich instancjach postępowań sądowych, aż po reprezentację skazanych na etapie postępowania karnego wykonawczego, a zwłaszcza w sprawach o odroczenie i zawieszanie bezwzględnej kary pozbawienia wolności.

W szczególności: