Zespół
Edukacja

Nowa siedziba KPRF Law Office

Z przyjemnością informujemy, że w związku z dynamicznym rozwojem działalności oraz rosnącymi oczekiwaniami Klientów, z dniem 30 kwietnia, KPRF Law Office rozpoczęła pracę w nowej siedzibie, na ulicy Puławskiej 39 w Warszawie. Nowoczesne biuro w odrestaurowanej kamienicy, o powierzchni 380 mkw., zaaranżowano pod kątem indywidualnych potrzeb kancelarii. Nowa lokalizacja, znajdująca się w niewielkiej odległości od pl. Unii Lubelskiej, gwarantuje łatwy dojazd, dogodny dostęp dla Klientów oraz standard łączący nowoczesne technologie z tradycją. Urządzone zgodnie z aktualnymi trendami stylistycznymi, otwarte i przestronne powierzchnie biurowe zapewniają nie tylko doskonałe warunki do pracy, ale także gwarantują perspektywy różnorodności spotkań klienckich i szkoleniowych. Już niedługo będziemy zapraszać na Puławską 39 na śniadania biznesowe, debaty i wydarzenia specjalne. Szczegóły wkrótce!

Jesteśmy przekonani, że możliwości organizacyjno-techniczne nowej siedziby stanowią właściwą odpowiedź na wzrastające zainteresowanie świadczonymi przez nas usługami. Powiększenie zespołu i rozbudowa kolejnych praktyk m.in. o kompleksową obsługę restrukturyzacji i upadłości przedsiębiorstw, prawo karne czy też pełne wsparcie przy dostosowywaniu do RODO, to kolejny dobry krok w rozwoju KPRF Law Office.