Nieruchomości
Inwestycje i prawo budowlane
Sprawy sądowe i arbitrażowe

Startup i obsługa korporacyjna

Kancelaria zapewnia pomoc prawną i wsparcie osobom zarówno rozpoczynającym swoją przygodę z prowadzeniem działalności gospodarczej jak i rozwiniętym już biznesom. Do naszych klientów należą zarówno spółki prawa handlowego, jak i ich inwestorzy. Jeżeli masz innowacyjny pomysł, na którym chcesz oprzeć swoją firmę - zapewnimy wsparcie prawne. Działamy kompleksowo, doradzimy, jaką formę biznesu wybrać i założymy ją dla Ciebie. Nasi prawnicy świadcząc usługi prawne występując w wielu rolach, od typowej reprezentacji prawnej lub działaniu jako in-house, do działalności jako doradcy w inkubatorach przedsiębiorczości, a także przy pełnieniu funkcji pośrednika lub mediatora pomiędzy startupowcami a inwestorami. Kancelaria zapewnia ponadto usługi compliance, m.in. w zakresie zasad ładu korporacyjnego, regulacji wewnętrznych przedsiębiorstw czy ogólnego prawa handlowego. Prowadzimy obsługę na każdym etapie funkcjonowania spółek, a także innych podmiotów uczestniczących w obrocie gospodarczym:

Zakres świadczonych usług: