Oferta
Zespół
Edukacja

Oferta

Kancelaria KPRF Law Office to zespół doświadczonych prawników wyspecjalizowanych w wybranych, biznesowych dziedzinach prawa. Klienci doceniają nasze interdyscyplinarne i komplementarne podejście do powierzanych nam zadań. Każdą bowiem sprawę rozpatrujemy w równym stopniu pod kątem prawnym jak i biznesowym. To nasz niewątpliwy atut, pozwalający objąć naszych Partnerów i Klientów pełnym wsparciem i doradztwem.

Uzyskane przez nas bogate doświadczenie praktyczne w zarzadzaniu spółkami oraz merytoryczne przygotowanie zawodowe naszych prawników to kolejny, niepodważalny atut naszej Kancelarii. Dokładamy najwyższej staranności przy doborze współpracowników, tak aby zapewnić wszystkim naszym Klientom  najwyższej jakości wsparcie prawne, pod pewnymi względami wyjątkowe na tle branży prawniczej.

Doradzając naszym Klientom, łączymy doświadczenie międzynarodowej współpracy i relacji osobistych ze znajomością lokalnego rynku. Uważnie analizujemy wszystkie zmiany zachodzące w otoczeniu naszym i naszych klientów. Jesteśmy szczególnie dumni z tego, że zauważyły nas firmy z zagranicznym kapitałem, które z naszą pomocą postanowiły wejść na Polski rynek.

Poza umiejętnością efektywnego i elastycznego rozwiązywania bieżących problemów prawnych, podstawą działania nowoczesnej kancelarii prawnej, jako zaufanego i rzetelnego doradcy, jest specjalizacja. Trudno przyjmować bowiem, iż w gąszczu ogromnej liczby przepisów, często zawiłych i ulegających szybkiej dezaktualizacji, prawnik może być w dzisiejszych czasach wybitnym specjalistą w każdej dziedzinie.

Specjalizacja KPRF Law Office obejmuje szeroko pojęty sektor nieruchomości, skomplikowane sprawy sądowe oraz obsługę korporacyjną podmiotów, ze szczególnym uwzględnieniem startupów. Poszczególne dziedziny prawa są przedmiotem specjalizacji zespołów, w których skład wchodzą doświadczeni radcowie prawni i adwokaci. Dzięki ich profesjonalizmowi i rozległej, eksperckiej wiedzy możemy zaoferować naszym Klientom kompleksową obsługę prawną. Realizujemy złożone projekty, wymagające zaangażowania naszych partnerów - łączymy doświadczenie globalnej sieci ze znajomością polskiego rynku. W ramach świadczonych usług, oferujemy zarówno kompleksowe prowadzenie całej sprawy, jak i doradztwo w ramach poszczególnych projektów lub czynności.